МВС, СБУ і ГПУ просять припинити свавілля нардепа у Чернігові

підкупАвакова, СБУ і ГПУ просять припинити свавілля нардепа Атрошенка на виборах у Чернігові.

У Чернігові дільничні інспектори приходять до дільничних виборчих комісій і вимагають надати їм список членів комісії і відбиток мокрої печатки. Про це повідомив Сергій Лисенко, який є довіреною особою кандидата на пост Чернігівського міського голови Олександра Соколова.

«Це незаконне втручання у виборчий процес», — наголосив він.

SCAN0036 інформацією Лисенка, дільничні вже приходили до ДВК № 1004, розташованої в школі № 22, вул. Рокоссовського, 45-Б; до ДВК № 1072 (школа № 10, вул. Попудренка, 33), а також до ДВК № 1061 (школа № 3, вул. Толстого, 17).

Крім того, повідомив він, співробітники Управління держслужби з НС в Чернігівській області під виглядом проведення інструктажу з правил пожежної безпеки збирають підписи всіх членів дільничних виборчкомів.

Чернігівська міська виборча комісія на ці порушення не реагує і стверджує, що все в рамках закону.

Він також повідомив, що кандидат на посаду мера від партії «БПП «Солідарність» Владислав Атрошенко розгорнув у Чернігові масштабну мережу з підкупу виборців. За його даними, вже тиждень у місті під виглядом благодійної допомоги від Благодійного фонду «Поліський оберіг» (одним з учасників якого є Владислав Атрошенко) масово та відкрито роздають гроші виборцям. Зокрема, голоси скуповують за такими адресами: вул. Святомиколаївська, 4, вул. Льва Толстого, 25, вул. Бєлова, 8, вул. Князя Чорного, 4.

Численні звернення мешканців міста до правоохоронних органів щодо скупки голосів на користь Атрошенка залишаються без відповіді, обурився Лисенко.

У зв'язку з цим він звернувся до Центрвиборчкому, до міністра МВС України Арсена Авакова, до СБУ, а також до Генпрокуратури з вимогою зупинити беззаконня на виборах у Чернігові. «Прошу негайно вжити заходів і зупинити незаконне втручання в діяльність виборчкомів», — йдеться в заяві.

Нагадаємо, раніше на ім'я глави МВС було направлено заяву від депутатської групи партії «Наш Край» у Чернігівській облраді з вимогою припинити свавілля і беззаконня на виборах у Чернігові. У документі йшлося про безпрецедентний тиск на членів виборчкомів, лікарів, вчителів, медиків, співробітників ЖЕКів із боку правоохоронців, підконтрольних нардепу Владиславу Атрошенку. Главу МВС також поінформували про масове скуповування голосів на користь кандидата від партії влади.

Активна фаза підкупу виборців почалася в Чернігові після першого туру виборів, за підсумками якого кандидат від партії влади Владислав Атрошенко значно поступився своєму опонентові, кандидату «Нашого Краю» Олександру Соколову.

До міста завезли «фахівців», які розгорнули масштабну мережу з підкупу, вони вже відпрацьовували свої технології в Чернігові влітку цього року на 205-му окрузі. Підкуп виборців на користь Атрошенка організований за схемою піраміди. На вершині піраміди стоїть глава благодійного фонду Атрошенка «Поліський оберіг» Роман Стариков. Йому підпорядковуються куратори. Куратори командують старшими агітаторами, яким за «роботу» платять по три тисячі гривень. У підпорядкуванні старших агітаторів кілька рядових агітаторів. «Рядовим» платять по 1 750 гривень. Агітатори вербують прихильників, пропонуючи кожному 200 гривень до виборів і 400 – після.

Ще цікаві повідомлення

2 Thoughts to “МВС, СБУ і ГПУ просять припинити свавілля нардепа у Чернігові”

  1. акакий

    автор просто латентный гомосексуалист, это я говорю как представитель ДСНС

  2. ян

    Сокол начал раздавать по 500 бюджет это норма.Атрон свои это подкуп. Тот кто писал эту статью сильно стукнулся об косяк.

Не бажаєте прокоментувати?