Геннадій Корбан запрошує чернігівців заспівати хіти разом з гуртом ВВ

Геннадій Корбан 1Геннадій Корбан та благодійне об'єднання «Укроп» запрошують містян та гостей Чернігова на яскравий вікенд! 

Два дні — 11 та 12 липня чернігівців чекають гарячі в прямому сенсі вихідні у компанії легендарних музикантів «Воплі Відоплясова» та модних дизайнерів. Інший приємний бонус — боксерський чемпіонат! Все це — на сцені Міста майбутнього біля набережної Стрижня. Старт незабутніх вражень - 11 липня о 17-й годині. Саме тоді розпочнеться 8 міжнародний турнір з боксу «Король рингу». Його учасники — переможці та призери змагань Європи і світу. Після закінчення бою — дискотека для справжніх чемпіонів.
12 липня у неділю — відкривається неймовірний захід: грандіозна битва перукарів. Початок о 19-й годині. За титул найкращого майстра зачіски змагатимуться найвправніші стилісти міста. Родзинка — показ модних колекцій від іменитих українських дизайнерів. Яких саме — дізнаєтесь, коли завітаєте на свято моди і краси. Фінальний акорд динамічних вихідних — мега-концерт від легенд українського року — гурту «Воплі Відоплясова».
Це неможливо пропустити. Приходьте та приводьте з собою друзів! Гаряче літо від «Укпропу» — чекає саме на тебе! 
Геннадій Корбан 1

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?