Футболісти з Чернігівщини увійшли у п'ятірку лідерів

У попередньому, двадцять шостому турі Чемпіонату України у Другій лізі, футболісти ФК «Кудрівка» отримали технічну перемогу над дублерами запорізького «Металурга», що дало змогу піднятися на п’яту сходинку у турнірній таблиці.

4 травня матч двадцять сьомого туру футболісти із Чернігівщини провели в гостях у Звягелі на стадіоні «Авангард» проти однойменного футбольного клубу, одного із лідерів.

Гра розпочалася із вшанування хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни.

Слід зазначити, що футболістів із Житомирщини нещодавно очолив відомий в минулому воротар донецького «Шахтаря» та Національної збірної України – Юрій Вірт.

З перших хвилин футболісти зі Звягеля захопили ініціативу в матчі. Втім, на 25-й хвилині рахунок відкрили футболісти із Чернігівщини. Гравець господарів поля Нікіта Петрук у власному карному майданчику збив кудрівського гравця Олександра Долгоп’ятова, і арбітр матчу Максим Скрипник призначив пенальті. Одинадцятиметровий вправно реалізував Назар Волошин.

Майже весь матч футболісти із Житомирщини намагалися виправити становище, але це їм вдалося зробити лише наприкінці матчу, а саме у доданий арбітром час. Андрій Нестеров ударом головою, замкнув навісну передачу з правого флангу.

Отже, після нічиєї з рахунком 1:1 над ФК «Звягель» кудрівські футболісти закріпилися на п’ятій сходинці у турнірній таблиці. Лідирує у Другій лізі київська команда «ЮКСА».

Матч двадцять восьмого туру ФК «Кудрівка» проведе 11 травня вдома проти мирівської «Дружби».

Результати матчів 27 туру:

ФК «Звягель» — ФК «Кудрівка» 1:1.

«Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) — Нива (Вінниця) 0:0.

«Дружба» (Мирівка) — «Карпати-2» (Львів) 5:2.

«Реал Фарма» (Одеса) — «Скала 1911» (Стрий) 0:2.

«Кремінь-2» (Кременчук) – ФК «Тростянець» 1:0.

«Металург-2» (Запоріжжя) – «Рух -2» (Львів) -:+

Олександр Молибога

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?