ФК «Кудрівка» з Чернігівщини припинив боротьбу за Кубок України

15 серпня в третьому попередньому етапі Кубка України футболісти ФК «Кудрівка» на чернігівському стадіоні «Юність» приймали команду Першої ліги — СФК «Маріуполь».

Гра розпочалася із вшанування хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни.

Вже на 4-й хвилині зустрічі господарі поля відкрили рахунок. Дмитро Кулик, вийшовши віч-на-віч із воротарем маріупольців Микитою Якубенком, обвідним ударом спрямував м’яч у ворота.

Після забитого м’яча гості намагалися відігратися, але господарі поля грамотно діяли в захисті, тому перший тайм завершився на їх користь.

В дебюті другого тайму маріупольці зрівняли рахунок. Дмитро Пантелейчук вдало зіграв на добиванні.

На 74-й хвилині Дмитро Кулик, увійшовши в штрафний майданчик маріупольців, шедевральним ударом зробив рахунок 2:1.

На 82-й хвилині кудрівський футболіст Олександр Руденко грубо зіграв у карному майданчику проти гравця гостей, і арбітр зустрічі Олег Когут призначив пенальті, який впевнено реалізував Дмитро Пантелейчук.

Так як основний час не виявив переможця, то команди мали грати додатковий час.

Втім, на 95-й хвилині гру було призупинено, адже в Чернігові було оголошено повітряну тривогу, яка тривала більше години.

Після відновлення гри обидві команди грали досить обережно, адже будь-яка помилка могла призвести до поразки. Тому після сухого додаткового часу, команди перейшли до серії пенальті, в якій влучнішими виявилися маріупольські футболісти (6:7). У господарів поля вирішальний пенальті не реалізував Кирило Коваленко.

Отже, після драматичної поразки в серії післяматчевих пенальті від ФСК «Маріуполь» з рахунком 6:7, футболісти ФК «Кудрівка» вибувають з боротьби за Кубок України.

Олександр Молибога, спеціально для видання Суспільний кореспондент

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?