«Десна» і «Олександрія» розійшлися з миром

В рамках дванадцятого туру Прем’єр-ліги футболісти чернігівської «Десни» вдома 22 жовтня на стадіоні імені Ю.О. Гагаріна приймали одного зі своїх конкурентів у боротьбі призові місця – ФК «Олександрія».

Перед початком гри всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять заслуженого тренера України Сергія Юрійовича Морозова, який 21 жовтня на 71 –му році пішов з життя через наслідки коронавірусної хвороби. Слід зазначити, що Сергій Морозов в 1970 році виступав за чернігівську «Десну».

У першому таймі точилася рівна боротьба, обидві команди діяли на зустрічних курсах.

На 28-й хвилині олександрійці вийшли вперед. Максим Третьяков, скориставшись запізнілими діями захисників «Десни», точним ударом відкрив рахунок.

Втім, через сім хвилин «Десна» зрівняла рахунок. Єгор Картушов виконав прострільну передачу на Дениса Безбородька, який і відправив м’яч у ворота олександрійської команди.

У другому таймі було багато позиційної боротьби. Наприкінці матчу обидві команди мали шанси вирвати перемогу, але не вдалося.

Після гри головний тренер «Десни» Олександр Рябоконь зазначив: «Сьогодні була рівна гра. Шанси мали як ми так і наші суперники. В атаці нам не вистачало агресивності та і в обороні були проблеми».

Отже, після результативної нічиєї з ФК «Олександрія» з рахунком 1:1, «Десна» опускається на восьму сходинку у турнірній таблиці. Натомість більшість суперників «Десни» проведуть свої матчі 23 та 24 жовтня.

Матч тринадцятого туру «Десна» проведе 30 жовтня на виїзді проти донецького «Шахтаря».

Олександр Молибога, спеціально для видання sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?