Чернігівщина: потік громадян і транспорту на кордоні зменшився

Через державний кордон України в межах Чернігівської області у встановленому порядку за добу пропущено 1633 особи та 802 транспортних засоби.

Таким чином за 15 червня зафіксовано зменшення кількості пропущених через державний кордон громадян на 29% та зменшення кількості транспортних засобів на 16%.

На ділянці Чернігівського прикордонного загону функціонує 3 пункти пропуску через державний кордон України: міжнародний автомобільний пункт пропуску «Сеньківка», міжнародний автомобільний пункт пропуску «Нові Яриловичі», міжнародний автомобільний пункт пропуску «Славутич».

Мобільний додаток для контролю режиму самоізоляції «Вдома» встановлено 27 особам. Осіб, які відмовились від встановлення мобільного додатку не було.

В пунктах пропуску 6 іноземцям вручено 6 постанов про накладення адміністративного стягнення за порушення у сфері безпеки дорожнього руху, зафіксованого в автоматичному режимі на території України.

Пропущено за наявності ПЛР-тесту 490 осіб.

Температурний скрінінг, що проводиться відносно громадян, які в’їжджають до України, проведено у 880 осіб. Випадків виявлення осіб з підвищеною температурою або явними ознаками вірусних захворювань не зафіксовано.

Галина Шеховцова

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?