89-й річний ветеран війни закликав чернігівців голосувати за Соколова!

Онищенко Іван 1Ветеран Другої Світової війни Іван Онищенко закликав чернігівців не продавати свої голоси на користь Атрошенка. 

Ветеран Другої світової війни Іван Онищенко закликав чернігівців на виборах міського голови не продавати свої голоси на користь нардепа, кандидата від партії влади «Солідарність» Владислава Атрошенка.

«У війну ми відстояли нашу землю від загарбників. Стільки життів поклали, стільки сліз і крові пролили. Сьогодні в наше рідне місто знову прийшов загарбник. Загарбник із величезними грошима, який думає, що може купити нас всіх. Прошу – не продавайтесь олігархові за кількасот гривень! Сьогодні він скуповує голоси, залякує людей заради влади. Він думає, що ми не зможемо за себе постояти? Зможемо! Не продавайте своє майбутнє, майбутнє своїх сімей і нашого рідного Чернігова», — звернувся 89-річний ветеран до громади Чернігова.

Онищенко Іван (1)Ветеран війни закликав городян підтримати в другому турі виборів, 15 листопада, кандидата на посаду мера Олександра Соколова. Ветеран наголосив, що це досвідчений керівник. «Соколов завжди сумлінно працював і працює для громади Чернігова. Для мене дуже важливо, що Олександр Володимирович не забуває нас, ветеранів. Завжди допоможе. Міський голова і повинен бути таким — людяним, професійним і думаючим про благополуччя міста», — підсумував Іван Онищенко.

Нагадаємо, раніше ветерани Чернігова у своєму зверненні закликали всіх жителів міста підтримати на виборах Олександра Соколова. Ветерани нагадали, що в Чернігові за ініціативи Олександра Соколова понад 10 років активно працює міська програма підтримки громадських організацій, зокрема ветеранських та чорнобильських. Підтримка і допомога старшому поколінню в лікуванні, оздоровленні ветеранів, чорнобильців стали пріоритетом у роботі Чернігівського міського голови Соколова, — йдеться у зверненні.

Звернення-заклик підписали міська організації ветеранів України, ветеранів 1-ї гвардійської армії, ветеранів МВС, Спілка громадських об’єднань учасників бойових дій, ветеранів військової служби, правоохоронних органів Чернігівської області, ветеранів 30-го окремого полку зв’язку, залізничних військ в місті Чернігові, обласна організація «Союз Чорнобиль України», обласне відділення спілки воїнів-інтернаціоналістів, обласний комітет сімей загиблих військовослужбовців в Афганістані, Союз ветеранів Чернігівського військового авіаційного училища льотчиків.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?