У Чернігові відкрилася військова фотовиставка Віктора Молодого

4 травня до Дня Перемоги в Чернігівській ОУНБ ім. В.Г. Короленка відбулося відкриття виставки світлин «Так буває в дні війни» прилуцького фотохудожника Віктора Молодого.

Віктор Молодий за фахом фельдшер, фотографією займається з 2000 року.

Робота Віктора Молодого

Митець облаштував другий поверх своєї фотостудії у воєнному стилі, взяв костюми, справжні експонати з музею ім. К. Гнідаша при Прилуцькому професійному ліцеї та запросив молоду пару для створення фотографій.

Віктор Молодий

На 17 постановочних світлинах мистецького фотопроекту показана історія кохання молодих людей в роки війни. Почуття подарували їм промінчик щастя та надії на перемогу.

Ніна Горбань, головний бібліотекар юнацького відділу Прилуцької міської центральної бібліотеки ім. Л. Забашти, проілюструвала світлини щирими та щемними поезіями, що склалися в цілу фото-історію: «Як добре, що у дні війни бувають просто миті тиші…»

Фотохудожники Віктор Кошмал, Юрій Хромушин та Василь Катіман поділились спогадами про своїх рідних в той період, зустрічами, фотосесіями з ветеранами та подякували митцю за цікаву і ще не висвітлену тему кохання на війні.

Робота Віктора Молодого

Інна Аліференко, директор ЧОУНБ ім. В.Г. Короленка привітала фотомайстра з відкриттям виставки, зробивши акцент на важливості патріотичного виховання молоді, а чернігівська майстриня та поетеса Наталія Дорошенко подарувала присутнім декілька власних поезій.

Бібліотека запрошує всіх жителів та гостей міста відвідати фотовиставку та доторкнутись до вічного і прекрасного.

Катя Скрипка. Фото – Олена Попович

АФІША БІБЛІОТЕКИ ТУТ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?