Сергій Березенко судитиметься за честь проти Миколи Звєрєва

ЗверевКандидат у народні депутати від 205-го виборчого округу Сергій Березенко подав позовну заяву до суду про захист честі та ділової репутації на іншого кандидата у нардепи, голову Чернігівської обласної ради Миколу Звєрєва.

Про це заявив сам Звєрєв під час виїмки експертами-правоохоронцями грошей (гривень, євро, доларів) та багато кількісної різноманітної вогнестрільної зброї в автомашині «Тойота», що до цього часу постійно супроводжувала у Чернігові автобуси з агітаційними та іншими матеріалами провладного кандидата від політичної партії «Блок Петра Порошенка» Сергія Березенка, який балотується у народні депутати у 205-му виборчому окрузі.

«Щоб судитися за честь та гідність, треба її спочатку мати», − наголосив Микола Звєрєв. Він уточнив вимоги, які містяться у позовній заяві проти нього.

Зверєв3

Сергій Березенко вважає, що озвучена Миколою Звєрєвим на прес-конференції інформація завдає шкоди честі, гідності та його діловій репутації.

А повідомив Микола Звєрєв, про що йдеться у позовній заяві, наступне:

— Сергій Березенко використовує адміністративний ресурс у своїй виборчій кампанії;

— є гарним учнем Черновецького, бо працював у свій час у його команді, тож діє тими методами, що і його наставник, а сам Черновецький пограбував народ і втік за кордон;

— звинуватив Березенка у спекуляції через новостворену раду Регіонального розвитку видобутку торфу на Чернігівщині.

Детальніше – у відео:

sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?