На Чернігівщині розмалювали вуличні стовпи

Городня 6До незвичного на перший погляд, але чудового конкурсу вдалися мешканці міста Городня, що на Чернігівщині – вони розмальовували вуличні стовпи.

Втілити цю чудову ідею запропонували учасники арт-студії «MODUS» Городнянського центру молоді.  А підтримали їх у міській раді, зокрема, її голова Андрій Богдан.

Бажаючих взяти участь у конкурсі виявилося чимало.  Тож не легко було виявити справжніх переможців. Але кожний з учасників зрозумів, що головне у такому дійстві – не переможний приз, а  розуміння того, що часточку свого художнього таланту кожний вклав у красу свого міста. І це, напевно, найголовніше.

Городня 8
Для збільшення клацніть на фото

 

Городня 4Хтось прикрасив стовпа українським орнаментом, а дехто намалював образ з якогось казкового твору, а інші зобразили квіти…

Городня 5

Городня 6І все ж таки конкурс є конкурс, а в ньому, безумовно, є переможці. Отож найкращими виявилися роботи юних талановитих митців Вікторії Маклюк, Валентини Іванової, Анни Іваніної, Даші Споди… А найбільше за кількістю робіт створили малюнки-образи на стовпах  учні з місцевої Школи мистецтв.

Городня 7

Городня 9

Городня 11

Городня конкурс розмальовки на стовпах 2

Городня конкурс розмальовки на стовпах 3

Городня стовп переможець

Городян 10

Городня колаж 01

Городня колаж2

Городня колдаж основний

 SKNEWS.NET

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?