На Чернігівщині – новий начальник прикордонної служби

Наказом Голови Державної прикордонної служби України від 18.03.2016 року начальником Чернігівського прикордонного загону призначений полковник ТИРКАЛОВ Сергій Альбертович.

ТиркаловКоротка біографія

Народився 6 квітня 1972 року в м. Гайсин, Вінницької області.

Освіта. Закінчив Хмельницьке вище артилерійське командне училище у 1993 році та у 2015 році Національну Академію Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького за спеціальністю «Охорона та захист державного кордону», кваліфікація «Магістр охорони та захисту державного кордону».

Після випуску з вишу і до 2012 року службу проходив на різних посадах в Луганському та Сумському прикордонних загонах Східного регіонального управління.

У 2012 році отримав призначення до Сімферопольського прикордонного загону, а потім і до штабу Азово-Чорноморського регіонального управління, де проходив службу до 2014 року.

З березня 2014 року по березень 2015 року обіймав посаду першого заступника начальника загону – начальника штабу Херсонського прикордонного загону, після чого проходив службу в штабі Південного регіонального управління. З липня 2015 по березень 2016 року обіймав посаду першого заступника начальника загону – начальника штабу Могилів-Подільського прикордонного загону.

Нагороджений 4 медалями.

Одружений, виховує дочку.

Олександр ДУДКО, помічник начальника прикордонного загону

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?