Чернігівці вимагають від прокуратури результативної роботи. ВідеоФАКТ

S1210245Кілька десятків людей із гаслами Євромайдану зібралися 13 травня біля Чернігівської обласної прокуратури з вимогою активізації розслідування кримінальних справ та відкриття нових кримінальних проваджень по інших фактах стосовно дій деяких посадових осіб, які перешкоджали волевиявленню громадян під час подій в період Революції Гідності. 

Пікетники впевнені, що з огляду на ситуацію, яка склалася, відкриті кримінальні провадження при колишньому прокуророві, можуть звестися нині нанівець.

S1210237
Для збільшення фото клацніть по ньому

S1210254Учасники заходу розповіли, що в багатьох районах посадовці, які організовували масовий виїзд громадян, так званих «тітушок»,  до столиці України для участі в акціях проти Євромайдану, працюють й досі на своїх посадах, а більшість з них, при цьому, виконують державницькі функції.

S1210240

S1210260

S1210263Пікетники вважають, що така ситуація неприпустима, а тому вони прийняли відповідну резолюцію і передали її до секретаріату прокурора – сам новопризначений обласний прокурор знаходився в цей день у відрядженні. Резолюцію з вимогами підписали керівники від 10-ти громадських організацій Чернігівщини.

S1210248

S1210264Учасники акції заявили, що у разі ігнорування їхніх вимог, вони вдаватимуться до більш масових та радикальніших заходів.

Автор: «Суспільний кореспондент»

Ще цікаві повідомлення

2 Thoughts to “Чернігівці вимагають від прокуратури результативної роботи. ВідеоФАКТ”

  1. Петро Верхуша

    Про що вони річ ведуть та й ще запитують При кому в Городні направлялись люди на антимайдан? Сьогодні тодішній голова РДА, голова районної організації Партії Регіонів, Микола Силенко, працює (!!!) в обласній держадміністрації, а його тодішній заступник Світлана Ященко нині голова РДА (!!!). І взагалі таке враження,що усі на своїх місцях, не вистачає лише Віктора Федоровича. Але при таких бездарях при владі і він скоро з`явиться.

  2. Коментар прокуратури

    chrg.gp.gov.ua/ua/video.h...ec&id=155930

    Три кримінальних провадження щодо посадових осіб, які порушували закон при протидії Євромайдану в Чернігові, вже в суді

Не бажаєте прокоментувати?