Єдина жінка в Україні стала кіборгом

«Я знаю, що Україна здобуде перемогу у війні. Я знаю, що Донбас буде українським. Я знаю, що в Донецьку знову буде новий, мирний цивільний аеропорт – аеропорт імені Кіборгів. Саме так ми його із вами назвемо».

Саме так висловилася лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко на урочистому з’їзді своєї партії, який відбувся нещодавно у столиці нашої країни. 

Учасники урочистого з’їзду вшанували хвилиною мовчання пам’ять українських воїнів, які загинули під час оборони Донецького аеропорту, річницю якої Україна нещодавно відзначила.

Усіх військових, що зібралися в Палаці спорту, Юлія Тимошенко запросила на сцену. Серед них було і багато кіборгів – воїнів, які боронили диспетчерську вежу та термінали ДАП і вижили.

Кіборг Михайло Миньо у своєму виступі закликав всю країну об’єднатися навколо єдиного лідера, гідного підтримки.

«У нас дійсно є один лідер, якого потрібно підтримати. Це лідер Юлія Володимирівна Тимошенко. Подивіться, це цвіт нації, це офіцери. Вони завтра можуть взяти в руки зброю і захистити нашу країну. Ми любимо Україну, ми проливали за неї кров і зараз ми нікому не дамо, щоб нашу країну всередині розривали. Тому, Юлія Володимирівна, ми Вас підтримуємо. Ви наш президент і Верховний головнокомандувач», – заявив він.

Своєю чергою кіборг Микола Тихонов висловив сподівання, що Юлія Тимошенко буде не лише вправним президентом, а й гарним  головнокомандувачем, адже має для цього всі потрібні якості.

«Бути головнокомандувачем у такі важкі часи непросто. Треба мати залізну волю, абсолютну самодисципліну, наполегливість та витримку. Треба бути реформатором тої армії, до якої ми ще йдемо. Я знаю точно, що такі якості у Тимошенко є.  Я сподіваюсь, що вона невдовзі стане головнокомандувачем українського війська», – заявив він.

Ще один військовий – Олег Кравець – присвятив лідеру «Батьківщини» вірш, у якому порівняв незламність Юлії Тимошенко зі стійкістю захисників Донецького аеропорту і назвав її «єдиним політичним кіборгом України».

Юлія Тимошенко у відповідь подякувала українським воїнам за мужність і заявила, що для неї велика гордість бачити їх гостями урочистого з’їзду «Батьківщини» та стояти з ними на одній сцені.

«Вони – найкраща частина нашої національної української команди. Велика гордість для мене, що вони сьогодні є гостями нашого з’їзду. Велика гордість – кожне слово, яке вони щойно сказали. І велика відповідальність для всіх нас, і для мене особисто, не підвести їх на політичному полі бою», – зізналася політик.

За словами лідера «Батьківщини», з такою гвардією Україна не має іншого вибору, окрім як перемагати. А після всіх політичних боїв захисники долучаться до розбудови держави, адже гарно розуміють, як це робити.

«Я знаю, що Україна здобуде перемогу у війні. Я знаю, що Донбас буде українським. Я знаю, що в Донецьку знову буде новий, мирний цивільний аеропорт – аеропорт імені Кіборгів. Саме так ми його із вами назвемо», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?