Вікно в Америку відкривається з Чернігова 

4Співпраця універсальної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка з волонтером Корпусу Миру Одіном Перезом набирає обертів. 

Сектор документів іноземними мовами та центр «Вікно в Америку» продовжує співпрацю з Корпусом Миру в Україні та Першими Київськими Державними Курсами Іноземних Мов. У рамках партнерства Павловська Олена Юріївна, заступник директора Чернігівської філії та викладач англійської мови, посприяла організації роботи з волонтером Корпусу Миру.  10 серпня до бібліотеки ім. В.Г. Короленка завітав волонтер Корпусу Миру – Одін Перез. Бібліотекарі познайомили гостя з роботою Сектору документів іноземними мовами,  центром «Вікно в Америку» та провели екскурсію по бібліотеці. Одін відвідав всі відділи, переглянув діючі виставки та дізнався про історію бібліотеки. Також Одін презентував книгу «Groundhog Day» в подарунок центру «Вікно в Америку» / Сектору документів іноземними мовами.

1

316 серпня відбулося перше засідання English Speaking Club за участі Одіна Переза. Учасники клубу з радістю зустріли волонтера. Кожен отримав можливість поспілкуватися з носієм мови та більше дізнатися про життя у США. Під час зустрічі всі з задоволенням пограли в «Taboo».

5

6Ми сподіваємося на подальшу співпрацю з волонтерами Корпусу Миру та запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до засідань English Speaking Club.

Вікторія Кашнікова

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?