Не бажаєте працювати в Головному управлінні юстиції?

10 лютого 2015 року Міністерством юстиції України оголошено конкурс на заміщення вакантних посад:

— першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області;
— заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області з питань державної виконавчої служби — начальника управління державної виконавчої служби;
— заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області з питань державної реєстрації — начальника управління державної реєстрації.
До участі в конкурсі на вказані посади запрошуються громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, стаж роботи за фахом на державній службі та/або за фахом на керівних посадах в інших сферах не менш як п'ять років.
Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається Департаментом кадрової роботи та державної служби Міністерства юстиції України.
З метою перевірки знань кандидатів на посади керівних працівників головних територіальних управлінь юстиції, Міністерством юстиції запроваджено добровільне тестування. Для участі у добровільному тестуванні особі необхідно заповнити та подати анкету, що розміщена на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України.
Документи для участі у конкурсному відборі та анкети для участі у добровільному тестуванні приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення на офіційному веб-сайті Міністерства http://minjust.gov.ua/.
Документа та анкети приймаються за адресою: м. Київ, вул. Городецького, буд. 13, каб. № 105.
Анкету для участі у добровільному тестуванні можна надіслати на електронну скринькуkonkyrsnii_vidbir@minjust.gov.ua Телефон для довідок: (044) 271-17-25.

Головне територіальне управління юстиції у Чернігівській області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?