Гройсман порадив чиновнику вибачитись перед своєю дружиною за «зроблене не так»

«Вибачатись будете перед своєю дружиною, якщо, не дай Бог, зробите щось не так...», — глава Уряду держпосадовцю з Чернігова.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман порекомендував першому заступнику голови Чернігівської ОДА Леоніду Сахневичу написати заяву на звільнення за те, що неуважно слухав Главу уряду під час селекторної наради.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, інцидент стався у ході всеукраїнської селекторної наради щодо підготовки до нового навчального року у місті Дніпро.

Зокрема, спершу Гройсман закликав голів облдержадміністрацій та мерів міст взяти участь у серпневих конференціях освітян і пообіцяв особисто прийти на таку конференцію, а потім перейшов до питань підготовки кадрів у галузях національної економіки, формування бізнес-клімату, взаємодії місцевої влади з підприємцями тощо.

Під час промови він раптово попросив вивести на екран Чернігів та звернувся до представника Чернігівської ОДА, яким виявився перший заступник губернатора Леонід Сахневич, з проханням повторити те, що сказав останнє.

У свою чергу, Сахневич зазначив, що Прем’єр-міністр саме розповідав про серпневі конференції.

“Ви неуважно слухали, що сказав Прем’єр-міністр. Прем’єр-міністр говорив про національну економіку. Я думаю, що Вам треба прийняти рішення і знайти собі іншу роботу. Ви почули мене? Голові адміністрації напишіть заяву про звільнення і шукайте собі іншу роботу, я з Вами працювати не буду”, — обурився Гройсман і додав: “Я говорю про національну економіку, я говорю про дітей у дитячих садочках, Ви сидите, ляси точите”.

Після спроби першого заступника голови Чернігівської ОДА принести вибачення, Глава уряду наголосив: “Вибачатись будете перед своєю дружиною, якщо, не дай Бог, зробите щось не так, у Вашому серці має це боліти, а не вибачатися переді мною”.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Прем’єр-міністр Володимир Гройсман перебуває з робочою поїздкою на Дніпропетровщині.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?