Чому Прем`єр-міністр Великобританії не привіталася з Путіним?

Деякі ЗМІ пишуть про скандал, який набуває розголосу після інциденту, що стався 4 вересня під час зустрічі Прем`єр-міністра Великобританії та Президента Росії.

Протокол передбачає те, що Тереза Мей повинна була першою подати руку чоловікові, але вона, мабуть, забула про це. Прес-секретар Президента Дмитрій Пєсков назвав цей інцидент з рукостисканням Путіна і Британського Прем'єра Терези Мей «поспіхом».

На самому початку вересневої зустрічі представників двох держав стався «казус»: увійшовши до зали, Путін і Мей привітали один одного, проте прем'єр-міністр Великобританії порушила протокол, забувши потиснути руку російському лідерові. Володимир Путін сам простягнув їй руку. Пєсков списав подію на «поспіх».

«Це не заминка, вона сіла, а Путін їй запропонував потиснути руки перед камерами, як це робиться. Вона в поспіху просто забула. Це ніяка не заминка», — прокоментував Пєсков.

Нагадаємо, що перша зустріч прем'єра Великобританії з Володимиром Путіним з тих пір, як Тереза Мей зайняла пост глави британського уряду, відбулася на саміті «великої двадцятки» у Китаї.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?