Чернігівським дітям позбавлених батьківства, вручили подарунки

Голова Деснянської райради свободівець Володимир Грецький до Дня Прапора вручив шкільні рюкзаки дітям позбавленим батьківського піклування.

Володимир Грецький вітає дітей позбавлених батьківського піклування з Днем прапора23 серпня 2016 року о 09.00 годині біля будівлі Деснянської районної у місті Чернігові ради відбулися урочистості до Дня Державного Прапора України.

Захід розпочався з урочистого підняття Державного Прапора України, після якого з вітальним словом виступив голова районної у місті ради свободівець Володимир Грецький, який привітав усіх присутніх з Днем Державного Прапора України та з 25-ю річницею незалежності України. «Наш прапор – це найдорожчий символ, за який і сьогодні найкращі сини України ведуть боротьбу із ворогом у російсько-українській війні – виборюючи перемогу в ім’я незалежності нашої країни! Саме прапор — символ свободи і волі, віри та сили українського народу», — зазначив Володимир Грецький.

До вітального слова долучилися представники Чернігівського відділу Союзу Українок на чолі з депутатом Новозаводської районної в м. Чернігові ради від ВО «Свобода» Ольгою Миненок, які виступили з концертною програмою.

З нагоди свята голова районної у місті ради Володимир Грецький вручив рюкзаки зі шкільним приладдям дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які виховуються в сім’ях опікунів та мешкають на території Деснянського району, котрі в поточному році йдуть до першого класу. Рюкзаки з приладдям отримали 9 дітей на суму понад 10,5 тисяч гривень. Також голова районної у місті ради вручив нагороди дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які виховуються в сім’ях опікунів, піклувальників, в прийомних сім’ях і навчаються на 7-12 балів у школах району. Цим заохоченням за 2 півріччя 2015—2016 навчального року, нагороджено 38 дітей на загальну суму 17,5 тисяч гривень.

 

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?