Поплавський та Винник ꟷ у Прилуках

Триває Всеукраїнський передвиборчий тур лідера Аграрної партії України Михайла Поплавського та співака Олега Винника.

15 липня на центральній площі м. Прилуки Чернігівської області, незважаючи на потужну зливу, було велелюдно ꟷ перед прилучанами та гостями міста виступили зі своїми піснями творчі зірки. А перед концертом вони провели брифінг для місцевих та чернігівських журналістів, під час якого ґрунтовно розповіли про своє рішення підтримувати Аграрну партію України.

Михайло Поплавський цілком переконаний, що Аграрна партія – це партія кожного українця, тому що виступає за недопущення продажу землі без її інвентаризації, без створення Земельного банку.

«Аграрний сектор – локомотив української економіки, тому майбутнє країни за Аграрною партією, – переконаний очільник виборчого списку партії Михайло Поплавський. – Саме Аграрна партія пропонує конкретну програму дій для розвитку українського села й економіки країни в цілому. Ми з Олегом – патріоти, обидва вихідці з села, тому нам небайдужа доля нашої країни».

За словами Михайла Поплавського, лише партія аграріїв дасть можливість розвивати на селі малий і середній бізнес, аби селяни відчували себе господарями на своїй землі, мали від неї достойну винагороду і не виїжджали за кордон у пошуках кращого життя.

«Це нормально, коли партії звертаються до артистів. Я дуже хочу, щоб Михайло Михайлович привів АПУ до парламенту. Бо аграрії – це наша земля, це наше майбутнє. Тому в парламенті повинні з’явитися люди, які дадуть усім нам віру, що найкраще – вдома. Я знаю про що говорю, бо тривалий час жив за кордоном і дуже сумував за Батьківщиною»,– зазначив Олег Винник, який підтримує Михайла Поплавського та ідеологію Аграрної партії.

Олег Винник переконаний: у політику треба йти підготовленими, і саме такі люди є в Аграрній партії України.

«Я вірю, що українці підтримають достойних. Таких, які є у виборчих списках Аграрної партії України», – додав співак.

Олег Винник народився в сільській місцевості, а тому проблеми села йому дуже близькі.

«Кожен з нас може щось зробити для своєї країни. Ми сьогодні повинні тяжко працювати, адже в країні зараз велике горе — війна. І тому я підтримую Аграрну партію та Михайла Поплавського —людину слова і діла, справжнього господаря!» — сказав Олег Винник.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?