У Чернігові на виборах до ВР лідирує провладний кандидат

вибориСтаном на 21 годину 27 липня 2015 р. за кандидата від «Блоку Петра Порошенка» (партія «Солідарність») Сергія Березенка проголосували 35,86 відсотка (17 503) чернігівців.

Такі дані оприлюднило ЦВК щодо попередніх результатів на проміжних виборах в одномандатному окрузі в Чернігові за даними «електронних» протоколів. Його основний суперник - представник партії УКРОП Геннадій Корбан набрав поки що 14,78 (7216) відсотка.

Усі інші кандидати не дотягнули 10 %.

Нагадаємо, що у виборчому списку був 91 кандидат.

На 21 год.27.07.15 опрацьовано 98.79% протоколів.

вибори
Натисніть для збільшення інфографіки

Необхідно зазначити, що підрахунок голосів у Чернігові ще не завершений і відбувається він доволі напружено. І це при тому, що явка виборців була доволі низькою  - всього взяло участь 35,32% мешканців міста.

Міліція зареєструвала 50 повідомлень про порушення на виборах у 205 окрузі, триває перевірка. Серед порушень – 6 фактів незаконного розповсюдження агітаційних матеріалів, 25 фактів підкупу виборців, а також фотографування бюлетенів, хуліганства, поява в нетверезому стані тощо.

Про це повідомили начальник УМВС в Чернігівській області ЕдуардАльохін та керівник спецгрупи МВС України Іван Стойко в ході підсумкової прес-конференції про перебіг виборів у 205 окрузі в Чернігові.

міліціяЖурналістів було поінформовано про ситуацію з блокуванням автомобіля однієї з політичних сил, пасажирів якої представники іншого політичного табору запідозрили в роздачі грошей виборцям.

міліція2На місце події була викликана слідчо-оперативна група міліції, автомобіль було оглянуто. Громадяни, які були всередині, дали покази, факти не підтвердилися.

Іван Стойко підкреслив, що завдяки професійним діям міліції та виваженій позиції правоохоронців конфлікт вдалося локалізувати.

Едуард Альохін наголосив, що наразі в Чернігові ще перебувають спецпризначенці з 6 областей, які охороняють громадський порядок в місті. Ці додаткові сили залишаться в Чернігові доки в цьому буде необхідність.

Як ми вже повідомляли, екзит-поли, які оприлюднили одразу після закриття дільниць свої результати, виявилися абсолютно різними: SOCIS повідомив про перемогу кандидата Сергія Березенка, а New Image Marketing Group та організація «Доброчин» — Геннадія Корбана.

sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?