Що очікує Україну на вихідні?

Синоптик19 і 20 грудня в Україні очікується хмарна погода з проясненнями, знає про це Sinoptik.

У суботу і в неділю на більшій частині країни утримається суха погода. У східних областях, у Карпатах та місцями в Криму висока ймовірність дощу, іноді зі снігом. У суботу і в неділю температура повітря вночі становитиме -2...+6 градусів, удень -2...+9. Вітер змінних, переважно південних, західних, південно-західних, південно-східних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. На вихідних у регіоні переважно суха погода. Вночі від +2 до +6 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +5...+7. Вітер західних і південно-західних напрямків, 3-6 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде без опадів. Уночі від 0 до +3 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +2...+9. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 1-5 м/с.

У Криму – хмарна погода з проясненнями. На півострові буде переважно суха погода. У неділю в Сімферополі, Євпаторії, Феодосії висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі -1...+4 градуси, удень – до +3...+8. Вітер південних, західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні висока ймовірність дощу. У Дніпропетровській області опадів не передбачається. Температура вночі -1...+3 градуси. Денна температура повітря становитиме +2...+7 градусів. Вітер західних і південно-західних напрямків, 3-6 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні переважно без опадів. Температура повітря вночі до -2...+2 градусів, удень -2...+7. Вітер південний, західний, південно-східний та південно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні висока ймовірність дощу зі снігом, у неділю опадів не передбачається. Температура повітря вночі від 0 до +1, вдень – від +2 до +4 градусів. Вітер південних, східних, північно-східних і південно-східних напрямків, 1-2 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -1...+4 градуси, вдень +3...+7. Вітер західних і південно-західних напрямків, 2-4 м/с.

 Погода в Чернігові та Чернігівській області на вихідні

19 і 20 грудня в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, повідомляє Sinoptik.

У суботу в Чернігові, Бобровиці, Ніжині, Городні, Прилуках, Острі, Сосниці – без опадів. У Щорсі, Семенівці, Борзні можливій невеликий дощ. У неділю в регіоні висока ймовірність дощу. У Бобровиці, Прилуках, Ніжині, Борзні опадів не передбачається. Уночі температура повітря становитиме +2…+6 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +5…+7. Вітер західних і південно-західних напрямків, 2-7 м/с. На початку наступного тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – дощ.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?