«Радикали» Ляшка змагатимуться на Десні проти «ударівців» Кличка

драконРадикальна партія Олега Ляшка та Чернігівська організація партії «УДАР» змагатимуться на Десні на «Драконах», а «Жіноча самооборона» з «Єдиним волонтерським центром ім. А.Дериземлі».

***

«Драгонбот» збирає школярів, директорів, волонтерів і партійців!

Вже традиційні змагання з веслування на човнах «Дракон» серед школярів можна побачити 7 травня на річці Стрижень поблизу Красного мосту в Чернігові. Звання переможця на міському чемпіонаті «Золотий дракон» виборюватимуть команди загальноосвітніх закладів нашого міста. У боротьбі візьмуть участь і команда директорів, команда вчителів. Тож не прогавте! Початок змагань – о 12.00.

— Чернігів – єдине місто в Україні, де проводиться чемпіонат з драгоботу серед школярів! У цьому плані нам можуть позаздрити і Одеса, і Дніпропетровськ, — говорить ініціатор проведення змагань, директор дитячо-юнацької спортивної школи №1 управління освіти Чернігівської міської ради, президент Обласної федерації з веслування на човнах «дракон» Сергій Романчук. — Мені дуже приємно, що нас підтримує управління освіти Чернігівської міської ради, відділ з фізичної культури та спорту міської ради, міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та НОК-Україна. І також мені приємно, що ці змагання жителі Чернігова вже полюбили, підтримати учнів приходять батьки, вчителі.

дракон1

Дійсно, перегони на човнах «Дракон» завжди проходять яскраво, багатолюдно, лунає барабанний бій, глядачів захоплює командний духІ По вболівати за спортсменів приходять цілі сім’ї, цілі класи. Як і минулого року,  Чемпіонат відбудеться на річці Стрижень на ділянці від Красного мосту до військового госпіталю. Учасники змагань долатимуть дистанцію 200м. За результатами змагань найкращі спортсмени представлятимуть Чернігів на Чемпіонаті України, що проходитиме в столиці.

дракон2

Родзинкою неофіційної частини цих змагань стануть перегони двох політичних сил — свої команди готують Радикальна партія Олега Ляшка та Чернігівська організація партії «УДАР» та двох волонтерських команд – «Жіночої сотні самооборони» та «Центру допомоги армії Андрія Дериземлі». Тож підтримайте своїх улюбленців! І до зустрічі близ Красного мосту в Чернігові 7 травня о 12.00!

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?