На Чернігівщині діятиме по-новому «Правий сектор». Відео

Правий сектор 1На Чернігівщині оновлено керівництво політичної партії «Правий сектор».

− Багатовікова боротьба українського народу завершилася проголошенням незалежності України. Проте українці на рідній землі й надалі залишаються під загрозою знищення внутрішніми і зовнішніми ворогами, а наша країна може набути статусу безправної аморфної держави. Головною проблемою нинішнього державного будівництва є відсутність узаконеної й усвідомленої ідеології державотворення, яка б визначала основні цілі суспільства та шляхи їх досягнення, − на цьому наголосив на своїй першій прес-конференції у Чернігові новопризначений керівник Чернігівського обласного осередку політичної партії «Правий сектор» Олексій Корж.

Першим заступником з молодіжної політики призначений Олександр Максимець.

Новим керівництвом обласного осередку вже заплановано ряд заходів, в тому числі проведення масштабного волонтерського фестивалю та збір допомоги на добровольчі формування.

Як зазначив Олексій Корж, в найближчих планах організації – реєстрація осередків на місцях та розбудова політичної партії «Правий сектор» за принципами особистої відповідальності та справедливості.

Деякі журналісти ( від політичної сили–опонентів) цікавилися подальшою долею знесеного ще минулого року у Чернігові пам`ятника кату українства Володимиру Леніну, який після Жовтневої Революції 17-го року сам накидав петлю на історичні пам`ятники Росії, наприклад, відомому економісту та урядовцю Столипіну.

Олексій корж та його заступник детально розповіли присутнім про те, де зараз знаходиться знесений у Чернігові пам`ятник Леніну.

Нові керівники обласного осередку «Правого сектору» закликали всіх небайдужих долучатись до організації проведення заходів та вступати до лав політичної партії «Правий сектор».

Телефон чернігівського обласного осередку: +38 (093) 515-96-30.

Автор: sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?