Кропивницькі обігрівачі перемогли у конкурсі народного голосування

Бренд UDEN-S другий рік поспіль приймає участь у всеукраїнському конкурсі торгових марок «Фаворити успіху». Протягом року відбувається on-line голосування споживачів на сайті конкурсу за кращі товари, які представлені на ринку України.
Отримавши абсолютну перемогу у 2016 році, обігрівачі UDEN-S лідирували протягом усього 2017 року, отримуючи перевагу у кінці кожного кварталу. А все завдяки активній підтримці та голосам клієнтів, партнерів та друзів., бренд настільки відірвався уперед, що за такий короткий строк, який залишився до кінця року, його результат важко перевершити. Тому адміністрація конкурсу була змушена передчасно оголосити результати.
«Зовсім неочікуваним та приємним був дзвіночок із привітанням про перемогу в народному голосуванні у категорії «Обігрівач-2017» та отриманим статусом «Фаворит Споживачів»! — зазначив представник виробника у м.Кропивницький.

«Фаворити успіху» — це некомерційний відкритий народний рейтинг торгових марок, офіційно представлених на українському ринку. Кожен споживач, кожен українець може обрати свою улюблену компанію або виробника та віддати за них свій голос. Переможці — найкращі та найбільш рекомендовані товари та послуги — визначаються за підсумками голосування Споживачів у 2017 році, оцінок Спеціалістів (Експертів) та Журі Успішних Людей (Відомих людей).

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?