«Тривожні» кнопки «допомогли» затримати правопорушників

На пульт централізованого спостереження Держанвої служби охорони надійшов сигнал про спрацювання «тривожної» кнопки в одному з магазинів обласного центру, який перебуває під охороною. На місце події було орієнтовано наряд групи затримання.

У торговельному закладі до наряду звернувся старший охоронник магазину.

— Невідомий чоловік вчинив у магазині сварку з касиром, пустивши в хід нецензурну лексику та погрози, — розповів працівник.

Міліціонери охорони зробили правопорушнику зауваження, але він на них не відреагував, а натомість продовжував лаятися. Правоохоронці чоловіка вгамували, а для винесення відповідного процесуального рішення доставили до міського відділу міліції.

Наразі зловмиснику інкримінують правопорушення, передбачене ст. 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення (поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль). Санкція статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ще один «тривожний» виклик надійшов із закладу швидкого харчування. Міліціонери за лічені хвилини прибули на місце події, де з’ясували, що «тривожну» кнопку натиснула адміністратор. Виявилося, що троє чоловіків зробили в закладі замовлення, але потай намагалися розпивати спиртні напої, що в даному закладі робити заборонено. Адміністратор декілька разів зробила відвідувачам зауваження, на що ті належно не відреагували. Коли ж у заклад прибули міліціонери, щодо чоловіків було складено адміністративний протокол, після чого їх було доставлено до міського відділу міліції.

Ірина БОНДАРЧУК

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?