Фотопроект «Якби не Війна», присвячений героям АТО, відкрився у Чернігові

В Чернігові стартував волонтерський фотопроект «Якби не Війна», присвячений героям АТО.

24 червня в Чернігові в концертно-виставковому комплексі міста відбулася презентація волонтерського фотопроекту «Якби не Війна» та однойменної книги.

Представили проект чернігівцям та розповіли про створення книги його організатори і автори Юлія Волкова, Олена Соколовська та Євгенія Барилко. Познайомитися з проектом та оглянути світлини прийшло чимало чернігівці, багато молоді, а також військовослужбовці й ветерани АТО.

Фотовиставка містить 122 мистецькі світлини і складається з восьми блоків, назви яких говорять самі за себе, це зокрема «Кохання і війна», «Жінки на війні», «Героїчні мами», «Я – є» та інші.

Олена Соколовська – організатор проекту:
– «Якби не Війна» – це обличчя, історії, пам’ять, мрії та плани 122-х Героїв сучасної України. Ми протягом року знайомили суспільство із надзвичайними людьми, а на початку грудня 2016 року все це пересло в масштабну фотовиставку та, власне, книгу, яку ми сьогодні презентуємо. Книгу, дійшовши останньої сторінки якої, ви побачите Героїв нашими очима – людей, які їх знають поіменно та особисто.

Це не просто обличчя, це не просто люди, це ті, хто не дає нашим очам бачити страхіття війни. Вони – ті, хто не дозволить нам пережити те, що пережили вони.

Підполковник Олександр ПАРІЙ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?