Дорогу розумним, молодим і свіжим кадрам!

kadryВідкритий лист Ользі Богомолець − раднику Президента.

Вельмишановна пані Ольго!

По справах волонтерства спілкуюсь з багатьма людьми, котрі в більшій чи меншій мірі задіяні в системі допомоги війську. І всі вони відзначають суттєве падіння довіри до Президента через зовсім не зрозумілі його дії. А головні з них — це проведення «параду на крові» в час іловайського оточення і загибелі багатьох сотень героїв, а головне, що президент не вживає ніяких заходів щоби покарати винних, розігнати прогнилих колишніх совєтських генералів та призначити на вищі посади розумних,  сміливих, перевірених в боях молодших офіцерів.

А де реакція на дебальцевський котел та запізніле відведення військ з оточення, на безперспективне в кінці і даремне  наприкінці утримання Донецького аеропорту з жахливими смертями під завалами КРАЩИХ воїнів чи на знищення воїнів на погано захищених блокпостах?

Чому використовується один із можливих причетних осіб щодо вбивства Гонгадзе для переговорів в ім`я держави? Невже Порошенко не може відірватись від свого «батька», який дав йому можливість стати мільярдером? Невже у Порошенка інстинкт самозбереження і відчуття приналежності до народу нижче від вдячності перед головним паханом держави 90-х років (років безмірного грабежу і збагачення)?

Ну а історія з Гонтарєвою й різкими коливаннями курсу гривні це взагалі окрема історія, яку всі розуміють як тупе заробляння грошей! Послухайте професора і академіка Соскіна (є в Інтернеті його коментар), який каже, як викладач, про кричущу безграмотність Гонтарєвої, за що б він, за його словами, їй навіть «2» не поставив.

Пані Олю! Зараз не час розбрату і не час «розкидати каміння», тому як радник президента дайте йому інформацію та заставте його раціонально і патріотично мислити. Якщо він не мародер і прийшов на посаду не задля збагачення, то нічого боятись нових, розумних, молодих і свіжих кадрів!

З глибокою повагою до Вас, Роман Никифор

*** Редакція видання не усі поділяє погляди автора, однак ми не можемо відмовити в оприлюдненні такої позиції, оскільки наше видання не випадково має назву «Суспільний кореспондент», тож кожний читач при дотриманні, звичайно, певних вимог, може стати автором  публікації. 

Ще цікаві повідомлення

One Thought to “Дорогу розумним, молодим і свіжим кадрам!”

  1. Микола

    Шановний Романе! Згоден з вами в тому, що дорогу тільки розумним. Переконаний, що професор Соскін такий же безграмотний, як три чверті наших проффесорів і депутатів. Тільки наївний багатіє думкою, щоб покарати генералів. За що? Хто надасть не пустословні звинувачення? Хіба за те,що російські генерали більш фахові? Докази! Президент не карає, карає суспільство. Сьогодні основне — карати пропутінських провокаторів. А їх серед нас — тьма. Все інше — від лукавого.

Не бажаєте прокоментувати?