Будівництво стратегічних об'єктів на кордоні з РФ обійшлося в 400 млн

У 2015 році на українсько-російському кордоні в Харківській і Чернігівській областях обладнані протитанкові рови протяжністю 230 км, встановлені 32 спостережні вежі і облаштовані 115 км рокадних доріг, передає СтройОбзор.

кордон ровиПро це повідомляється в звіті про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2015 році.

«Торік на держкордоні в Харківській і Чернігівській областях облаштовано 72 км металевого загороджувального паркану, встановлено 9 вогневих позицій на 10 осіб і 5 опорних пунктів, розгорнуто 7 нових підрозділів», — йдеться в повідомленні.

Також було придбано чотири бойові модуля на базі легкоброньованої платформи «Тритон» і встановлена ​​система оптико-електронного спостереження в Дергачівському районі Харківської області.

На виконання зазначених робіт з державного бюджету виділено 400 млн грн. Всі кошти були освоєні.

Нагадаємо, що в січні на офіційному сайті Президента України в розділі електронних петицій з'явилося звернення, в якому українці попросили Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка відзвітувати про будівництво укріплень на кордоні з РФ.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?