За півроку чернігівці витратили на нові авто 22 млн доларів

Упродовж січня-червня у Чернігові та області зареєстрували 795 нових автомобілів загальною вартістю 22 млн доларів.

Про це повідомляє видання sknews.net з посиланням на інформацію rst.ua.

Позашляховики і кросовери становили 78% від загальної кількості проданих авто в регіоні. Дизельними двигунами були обладнані 28% автомобілів. Середня ціна склала 27 700 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання.

Найпопулярнішим брендом було Renault. У регіоні з початку року придбали 145 таких автомобілів на суму 2,5 млн доларів. Кросовер Renault Duster став бестселером серед моделей і покрив 9% продажів. Крім нього часто купували Kia Sportage і Toyota RAV4.

Загалом впродовж січня-червня в Україні зареєстрували 48 000 нових автомобілів на загальну вартість 1,5 млрд доларів. Це на 23% більше, ніж в аналогічний період минулого року. Серед усіх зареєстрованих в Україні авто були й автомобілі преміум-сегменту: 4 Rolls-Royce Cullinan; 1 Rolls-Royce Wraith; 1 Rolls-Royce Ghost; 9 Bentley Continental GT; 5 Bentley Flying Spur та 1 Aston Martin DB11.

Нагадаємо, у травні у Чернігові та області придбали 150 нових автомобілів на суму 4,5 млн доларів, найпопулярнішою маркою серед яких також було Renault. Серед моделей тоді найбільшу кількість продажів отримали Renault Duster, Renault Logan і Chery Tiggo 2.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?