Якою буде погода в останній день робочого тижня

13 вересня, у п'ятницю, в Україні очікується переважно мінлива хмарність. На більшій частині країни буде суха погода, за даними Sinoptik.ua. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +8...+20 градусів, удень +20...+31. Вітер змінних напрямків, переважно північно-східний, південно-західний, північно-західний, північний, південний і західний, 1-6 м/с.

У північних областях переважатиме мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Вночі повітря охолодитися до +10...+15 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +25...+28. Вітер західний, південний, північно-західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У південних областях буде мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +11...+18 градусів, удень повітря прогріється до +24...+30. Вітер переважно північний, північно-східний, південно-східний та східний, 1-5 м/с.

У Криму буде мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +13...+20 градусів. Денна буде коливатися від +26 до +31. Вітер північний, північно-східний і східний, 1-7 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні – без опадів за даними Sinoptik.ua. Уночі градусники покажуть +8...+15, денна температура повітря складе +26...+28 градусів. Вітер північний, північно-східний, південно-східний та східний, 1-4 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +7...+13 градусів, удень підніметься до +20...+26. Вітер північний, північно-східний, північно-західний і східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі +11...+14, удень +22...+24 градусів. Вітер північно-східний, західний, північно-західний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях буде мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +9...+13 градусів, удень – від +26 до +26. Вітер західний, північно-західний, північний і північно-східний, 1-4 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?