Як пройшли вибори на Чернігівщині

У Чернігівському прес-центрі «Чиста політика» 21 квітня о 21 годині відбувся брифінг на тему: «Якісні характеристики та основні похибки дня виборів».

Голова Чернігівського осередку ВГО «Комітет виборців України» Володимир Андрійченко наголосив, що вибори відбулися демократично, вільно й без використання адмінресурсу, зокрема, й на Чернігівщині.

— Чернігівщина дійсно показала свій рівень демократичності у виборах, — зазначив керівник Чернігівського центру прав людини Олександр Підгорний. — На дільницях вибори пройшли спокійно, без тиску та з великою активністю людей. Незважаючи на святковий вихідний й «дачний» день, явка досягала понад 60%, а це все свідчить про те, що громадяни зробили свій вибір, і лишається сподіватися на те, що країна продовжить в майбутньому вже розпочатий демократичний шлях і не зверне з обраного шляху.

Представник Руху нових сил Сергій Нестеренко також відзначив демократичність виборів, акцентував увагу на усвідомленні виборців та зростанні правової свідомості нації.

Спікери відповіли на кілька цікавих і актуальних запитань. Про це детальніше — в окремих наших відеопублікаціх.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?