Як демонтували пам`ятник Леніну у Новгород-Сіверському на Чернігівщині

Цієї ночі у Новгороді-Сіверському — крайня північ Чернігівщини, історичній Стародубщині, демонтовано останній в Україні, за винятком тимчасово окупованих РФ територій, монумент В. Лєніну (Ульянову).

Було колись...
Було колись...

Міський голова, представник реваншистської політсили  «Опозиційного блоку» Олег Бондаренко до останнього намагався зберегти пам’ятник Іллічу, ні в грош не ставлячи центральну владу та її рішення. Проте, в ніч з 8 на 9 жовтня він почав його демонтаж, переляканий повідомленнями представників чи то обласної влади, чи то поліції про заплановану на 9 жовтня акцію націоналістів Чернігівщини у Новгороді-Сіверському – демонтаж монументу кату Лєніну.

lenin-2Отже, йому довелося особисто керувати демонтажем «закам`янілого» Леніна, що тривав 5 годин. Навіть вночі, в дощ, аби тільки встигнути до ранку, і не дати приводу відвідати Новгород патріотам. Адже разом з постаментом Леніна націоналісти викинули на смітник антилюдську й ненависницьку тоталітарну систему.
Проте у Новгороді ще залишається зображення Леніна та Сталіна на водонапірній вежі. Вимагаємо від обласної та міської влади демонтувати їх.
Проте знесення В. Лєніна у Новгороді-Сіверському фактично означає закінчення очищення України від диявольського культу більшовизму. Символічно, що здійсненню волі українського народу сприяли об’єднані націоналістичні сили Чернігівщини: ГО «ДІЯ», «Правий Сектор», ГО «Вільні люди», ГО «Третя Позиція», Перша Чернігівська сотня, ГО «Самооборона Майдану».
lenin-3Подібно до Новгород-Сіверського націоналістичні сили плечем до плеча, очистять від антиукраїнської нечисті всю країну.
Приносимо вибачення перед журналістами, що позбавили їх можливості зняти сюжети про падіння ідола. Подяка всім тим, хто надав ресурси для рейду, вони будуть передані для ремонту волонтерського автомобіля, організації Волонтерського фестивалю та допомоги Захисникам Вітчизни: Павло Солодовнік, Кастусь Жуковський, Валерій Шевчук, Сергій Бутко, Олександр Красногор та інші добродії.

Олександр ЯСЕНЧУК, Новгород-Сіверський — Чернігів

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?