Велика Британія надаватиме Україні всебічну допомогу та підтримку

Під час перебування в Лондоні лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко заявив, що Велика Британія продовжуватиме надавати Україні всебічну допомогу та підтримку.

За його словами, Велика Британія залишається надійним і послідовним партнером України у питаннях протидії агресору, здійснення важливих реформ та подолання корупції.

Валентин Наливайченко наголосив, що всі зустрічі, які він проводить у столиці Великої Британії, дають підстави розраховувати на підтримку офіційного Лондона у складний для України час.

«У Лондоні я представляю підготовлений мною «Азовський пакет санкцій» проти агресора, який передбачає запровадження візового режиму, обмеження вільної конвертації рубля, припинення діяльності російського бізнесу в стратегічних галузях, зокрема в енергетиці і агробізнесі», – розповів лідер «Справедливості».

Політик зазначив, що у Лондоні розуміють ситуацію навколо складних взаємовідносин України з Російською Федерацією.

«Хочу підкреслити, що всі озвучені мною прохання про безпекову, оборонну, політичну та фінансову допомогу Україні позитивно сприймаються британськими партнерами», – підкреслив Наливайченко.

Нагадаємо, Україна залишається пріоритетом з огляду на довгострокову безпеку, стабільність та процвітання європейського континенту та є важливим напрямом для Великої Британії.

Зокрема, уряд Великої Британії у 2018—2019 роках планує надати Україні понад 35 млн фунтів стерлінгів для проведення реформ, боротьби з корупцією та підтримки інших сфер.

Крім того, за повідомленням The Daily Telegraph, Велика Британія планує збільшити військову підтримку України.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?