Спливають терміни сплати податків

податкиЗапорукою добробуту усіх громадян  та держави в цілому є своєчасна та рівномірна сплата податків, зборів та обов’язкових платежів. Адже своєчасно сплачені податки – це вчасно виплачені пенсії, стипендії, соціальні виплати, зарплата освітянам, працівникам сфери культури, медичним працівникам тощо.

Головне  управління  Державної  фіскальної служби  нагадує, що 30 жовтня останній  день  сплати  податків  і  зборів,  а  саме:

податку на доходи фізичних осіб від оподаткування доходів, нарахованих у вигляді:

— процентів на поточний або депозитний банківський рахунок;

— процентів на вклади члена кредитної спилки;

 збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності за вересень 2015 року;

 - земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності (крім громадян) за вересень 2015 року;

 - єдиного податку платниками четвертої групи за ІІІ квартал 2015 року;

 - податку на додану вартість за вересень 2015 року;

 - акцизного податку за вересень 2015 року;

 - авансового внеску з податку на прибуток підприємств за жовтень 2015 року.

Увага! Виробники тютюнових виробів здійснюють авансову сплату акцизного податку при придбанні марок акцизного податку в сумі, розрахованої з урахуванням мінімального акцизного податкового зобов'язання із сплати акцизного податку на тютюнові вироби та ставок податку, діючих відповідно до норм Податкового кодексу України (пп. 222.1.2 п.222.1 ст. 222 цього Кодексу).

Відділ комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?