Співало село до пізньої ночі

У мальовничому Івангородському, що на Чернігівській на Ічнянщині, чудово пройшло свято села.

Зібралося багато мешканців, зокрема у красивих українських вишиванках, із квітами. Настрій у людей був піднесений. Відкрив свято староста села Олександр Лікаренко, який щиро подякував ТОВ «Івангородське» і його очільнику Андрієві Реві за допомогу в організації цього чудового дійства. Це – дуже важливо! Адже відроджуються народні традиції та обряди. І саме такі народні свята об’єднують земляків і надихають на добрі справи. Отець Андрій, священик Святодухівської церкви, яка відроджується завдяки благодійній допомозі меценатів – земляків-івангородців, благословив це прекрасне свято.

Організатори свята

Депутат Чернігівської обласної ради, уродженець Івангорода Юрій Болоховець запевнив, що й надалі вірно служитиме громаді села, докладатиме всіх зусиль на благо жителів.

А 25-річний керівник ТОВ «Івангородське» Андрій Рева у своєму привітанні сказав, що хоч він і мешкає зараз у Києві, однак саме в рідному селі почувається особливо щасливим, і йому тут найкраще працюється – на дорогій серцю батьківській землі.

Квіти землякам-захисникам України

Учасники свята урочисто поклали квіти героям-землякам, які загинули на сході держави, мужньо захищаючи Україну.

Родинне дерево івангородців

Жителі влаштували чудовий концерт, де проникливо лунали народні та сучасні українські пісні, були іскрометні танці, діти гарно декламували вірші. Також розігрувалася безпрограшна лотерея – тобто всі її учасники отримали призи.
Люди із задоволенням відпочивали, спілкувалися. Село співало до пізньої ночі!

Микола Олексієнко, фото автора

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?