Сьогодні вони крадуть наше «завтра»! Акція-протест

Колективне звернення акціонерів  Публічного акціонерного товариства «Чернігівський м’ясокомбінат».

Результат байдужості – віра злодіїв у безкарність, життя «по-понятіях», побори у всіх сферах, відсутність роботи та можливості виживання.

У країні йде війна, в якій гинуть наші діти, чоловіки, кращі сини українського народу. Ця війна не обмежена східними регіонами. У війні приймає участь вся країна.

Наша війна проходить тут і зараз, по кожному з нас. Це особиста відповідальність кожного перед пам'яттю тих хто поклав життя не за владних олігархів, а за рідну українську землю, гідність і волю українського народу. Особиста відповідальність кожного прямо пропорційно залежить від статусу, посади, матеріального стану та особистої громадянської свідомості.

Ми не повинні бути байдужими, інакше, наші воїни повернуться з фронту у зруйноване та пограбоване місто, населене заляканим людом, в якому все вирішують «смотрящие».

Звертаємось до чиновників всіх рівнів, якщо ви не вороги своїй країні, вимагаємо терміново припинити розкрадання ресурсів та знищення економіки Чернігівської області.

Вимагаємо терміново:

—          Провести перевірки справ про банкрутство підприємств, з метою виявлення фактів фіктивного банкрутства, фактів умисного доведення до банкрутства та притягнути винних до відповідальності.

—          Припинити розкрадання майна Чернігівського м’ясокомбінату, провести перевірку фінансово-господарської діяльності, дотримання вимог законодавства про акціонерні товариства.

—          Надавати методичну та правову допомогу трудовим колективам у захисті прав, провести перевірки дотримання вимог законодавства щодо укладення та виконання умов колективних договорів.

—          Розробити програму діяльності та захисту підприємств з державною часткою власності та підприємств що забезпечують життєдіяльність регіону.

—          Терміново провести перевірки стану об’єктів цивільного захисту населення, зробити висновки, усунути недоліки. (на території Чернігівського м’ясокомбінату знаходиться бомбосховище).

Акція проти знищення промислових підприємств Чернігівщини відбудеться 6 лютого о 10-й годині за адресою: м.Чернігів, вул. Любецька, 80 (М'ясокомбінат). 

Охорона громадського порядку під час акції буде виконувати ГФ «Самооборона Чернігівщини».

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?