Що нам приготувала природа в перший день травня

У п'ятницю в Україні очікується переважно мінлива хмарність. На більшій частині країни буде суха погода, за даними Sinoptik.ua. У західних, північних областях і в Карпатах можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +4...+15 градусів, удень +14...+25. Вітер змінних напрямків, переважно західний, північно-західний, південно-західний, південно-східний та південний, 1-8 м/с.

У північних областях переважатиме мінлива хмарність. У регіоні очікується дощова погода. Вночі повітря охолодитися до +5...+11 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +17...+22.

Вітер південно-західний, північний, північно-західний, північно-східний і західний, 2-5 м/с.

У південних областях буде мінлива хмарність. У регіоні – без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +6...+12 градусів, удень повітря прогріється до +14...+25. Вітер переважно південно-західний, південно-східний та південний, 2-6 м/с.

У Криму буде мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +8…+15 градусів. Денна буде коливатися від +19 до +22. Вітер північно-західний, південно-західний, північний і західний, 2-7 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Уночі градусники покажуть +4...+10, денна температура повітря складе +22...+25 градусів. Вітер південний, західний, північно-західний і південно-західний, 1-4 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні очікується дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +1...+10 градусів, удень підніметься до +14...+22. Вітер південно-східний, східний, південно-західний, північно-східний і південний, 1-5 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі +4...+9, вдень +16...+18 градусів. Вітер північно-східний, східний, південно-східний та південний, 1-4 м/с.

У центральних областях буде мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Місцями можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +8...+11 градусів, удень – від +19 до +23. Вітер південний, західний, північно-західний і південно-західний, 1-5 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?