Що чекає Україну у п’ятницю?

Погода25 вересня в Україні очікується мінлива хмарність, повідомляє Sinoptik.

На більшій частині країни прогнозується суха погода.

У західних, місцями в центральних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу з грозою. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +12...+23 градусів, удень +16...+30. Вітер змінний, переважно південний, східний, південно-східний та північно-східний, 1-6 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі повітря охолодитися до +14...+18 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +25...+28. Вітер східний, південний і південно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +16...+19 градусів, удень повітря прогріється до +22...+30. Вітер східний, південний і південно-східний, 2-6 м/с.

У Криму очікується сонячна погода. На півострові буде суха погода. Вночі температура повітря складе +18...+23 градуси. Денна коливатиметься від +25 до +30. Вітер східних, південних, південно-східних і південно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У східних областях – сонячна погода. У регіоні переважно сухо. Вночі градусники покажуть +12...+19, денна температура повітря складе +25...+30 градусів. Вітер східний та південно-східний, 2-6 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно дощова погода з грозою. Температура повітря вночі опуститься до +13...+18 градусів, удень підніметься до +16...+23. Вітер східний, північний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні вдень та ввечері йтиме дощ з грозою. Температура повітря вночі до +16...+19, удень до +30...+31 градуса. Вітер північний, північно-східний та північно-західний, 1-3 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У Полтавському та Черкаському регіонах очікується суха погода. У Вінницькій та Кіровоградській областях висока ймовірність дощу з грозою. Вночі стовпчики термометрів покажуть +16...+19 градусів, удень – від +24 до +30. Вітер південний, східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У п’ятницю, 23 вересня, в Чернігівській області буде сонячна погода.

У Чернігові, Сосниці, Острі, Городні, Бобровиці, Щорсі, Борзні, Семенівці, Ніжині, Прилуках опадів не передбачається. Уночі температура повітря до +15…+17 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +27. Вітер переважно східний і південно-східний, 1-4 м/с. У кінці тижня прогнозується мінлива хмарність, без опадів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?