Росіянин зняв капелюха перед Президентом України

Російський блогер Андрій Горшенін вражений від добре продуманих ступеневих кроків українського лідера Петра Порошенка з введенням воєнного стану.

Горшенін вражений розумовими здібностями Президента України, передає sknews.net з посиланням на «ЛентаUA.net».

Введення Президентом Порошенком на місяць воєнного стану поставило багатьох в глухий кут як в Україні, так і в РФ. Але це був дуже розумний маневр, впевнений Горшенін. На його думку, головною метою ситуації, яка виникла, був Томос.

Домовившись про автокефалію з Константинополем, український лідер зіткнувся з відчайдушним опором Кремля.

Звучали відкриті погрози влаштувати релігійну війну в Україні і Президент пішов на рішучі дії.

— Він накрив ковпаком розгалужену і впливову мережу по збору, обробки інформації та впливу т.зв. Української церкви МП... Абсолютно справедливо вважаючи, що на захист «православних святинь» негайно почнуть з'їжджатися молоді здорові і добре підготовлені «віруючі» добровольці і відпускники, Порошенко оголосив воєнний стан і закрив кордон для чоловіків, — пояснив мотиви українського Президента блогер, запевнивши, що це дозволило Києву уберегти себе від кривавих провокацій Кремля. В результаті створення в Україні Єдиної православної помісної церкви пройшло тихо і спокійно.

Вразило Горшеніна і те, що Порошенко, як і обіцяв, через місяць скасував дію воєнного стану. Цим він поставив в дуже незручне становище Кремль, пропагандистів РФ і агентів Москви в Україні, які нагнітали паніку, звинувачуючи його в планах зірвати президентські вибори.

— Порошенко мені все більше і більше подобається! Чіткі продумані дії. Витончені рішення... Не мені, росіянину, судити хороший чи поганий Президент Порошенко. Але те, що чоловік розумний — безперечно. Знімаю капелюха, — констатував Горшенін.

А мне Порошенко все больше и больше нравится... Четкие продуманные действия.Изящные решения Обьяснюсь: Продавив в...

Andrey Gorshenin 发布于 2018年12月26日周三

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?