Перший «футбольний ковш» закладено!

На Чернігівському стадіоні СДЮШОР «Юність», де зараз тривають роботи по реконструкції, відбулася чергова виїзна нарада.

Участь у ній взяв голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч. На нараді були присутні директор СДЮШОР «Юність» Геннадій Прокопович, начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький, начальник Управління капітального будівництва ОДА Богдан Нечепа, голова правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач, начальник дільниці компанії «UTB-Інжиніринг» Сергій Янченко.

Приводом для чергової зустрічі став початок робіт з реконструкції футбольного поля. Саме сьогодні, на тиждень раніше до запланованого, перший ківш землі був знятий з поля і дав початок старту до нового сучасного футбольного поля зі штучним покриттям, яке уже цього року прийме юних футболістів.

Досить урочистою і небуденною стала ця подія, адже вона дає усвідомлення того, що наміри і сподівання президента Федерації футболу України Андрія Павелка, голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча, Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, голови Чернігівської обласної федерації футболу, а нині директора СДЮШОР «Юність» Геннадія Прокоповича про будівництво сучасного спортивного комплексу в центрі Чернігова набуваються чітких обрисів. Адже, якщо згадати історію, то приміщення школи СДЮШОР «Юність» було збудоване у 1960 році, а стадіон – у 1975.

Учасники наради оглянули також і підтрибунні приміщення, де повним ходом тривають роботи по реконструкції: повністю оновлено внутрішній вигляд, прокладені нові комунікації, виконані роботи по спорудженню опор, до яких кріпитиметься захисний дах трибун.

Оглянули присутні також і територію та приміщення школи й дійшли єдиної думки: реконструкція – необхідне й першочергове завдання для створення сприятливих умов розвитку дитячо-юнацького футболу не тільки в Чернігові, а й у Чернігівській області. Новий стадіон – це запорука проведення в нашому місті змагань з футболу не тільки обласного, всеукраїнського рівня, а ще й міжнародного.

Оксана Онищенко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?