Парасюк потрапив до урології у Чернігові

парасюкДо Чернігівської лікарні потрапив відомий політик Володимир Парасюк. Про це розповіла на своїй сторінці у Фейсбук його сестра Ірина Голуб.

Їхали з Чернігова до Києва. По дорозі Володі стало зле, проблеми з нирками. Думали, зможемо обійтись ліками з аптечки, але потрапили в лікарню. Володимир почав втрачати свідомість.

В даний момент транспортуємо Володю швидкою з м. Козелець до Чернігова, в урологію, потрібні відповідні спеціалісти і обладнання для обстеження.

З війни Володя привіз не лише поранення, але й проблеми з нирками, які періодично про себе нагадують.

Він пережив багато і ніколи насправді не мав часу і можливості хоч трохи реабілітуватись і відпочити. Постійне життя на колесах, кава, нездорова їжа, бо завжди кудись спішиш, стреси, нерви...і заради чого? Щоб в якийсь момент опинитись в кареті швидкої допомоги і корчитись від болю.
І все це не тому, що так собі захотів, а тому що є відповідальність. І бажання працювати для держави, хоч як банально би це не звучало.

Але тролі зацькують, знову буде бруд і брехня. Бо ми забули про людське. Бо комусь вигідно показувати годинники і шкоду суперб, ніж добрі справи.

Так от, зараз я їду на цій самій шкоді, під звук сирени і мигалки слідом за швидкою, в якій мій брат.

Сьогодні я маю право не думати, що писати, і сьогодні я маю право на емоції.

Бо колись був Іловайськ і я відчула, що таке страх втратити найріднішу людину і сьогодні цей страх повернувся.

Сторінка у Фейсбук

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?