Новий час — інші вимоги для спорту. У Чернігові відкрився боксерський ринг

Щойно у Чернігові відкрили новий боксерський ринг.

Не можна сказати, що до цього не існувало подібного рингу — він був, але можливості його йшли врозріз з вимогами, які сьогодні висуває час. Наприклад, в містечку Ічня функціонує спортивна зала з боксерським рингом набагато краща, ніж була до цього часу в Чернігові.
— А тому це дуже добре, що у нас, в Чернігові, буде сучасний ринг з новими можливостями, — зазначив директор спортивного клубу «РИНГ» та тренер спортивної школи «Атлет»  Валерій Бондаренко.
У відкритті нового спортивного об`єкту взяв участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.
А відкрився боксерський ринг в комунальному позашкільному навчальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа „Атлет“ Чернігівської міської ради». Це приміщення державного підприємства Олімпійський навчально-спортивний центр «Чернігів», вул. Шевченка, 61 (колишній стадіон ім. Ю.Гагаріна).

Цей професійний ринг відомого на весь світ українського виробника спортивної продукції  BOYKO SPORT закуплено за кошти міського бюджету. Коштує ринг майже 150 тисяч грн. Професійні ринги цієї української фірми сьогодні купують не тільки країни близького зарубіжжя – Білорусь, Румунія, а й далекого – США та інші країни Америки.

З визначною подією в житті міста та, особливо, в його спортивному житті привітали вихованців та тренерів спортивної школи Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, Президент Чернігівської обласної організації федерації боксу України Євген Артюх, начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Андрій Дериземля. 

У своєму вітальному слові Владислав Атрошенко висловив сподівання, що цей ринг слугуватиме тому, щоб долучити молодих юнаків до занять спортом та забрати їх з вулиці.

Крім того, вихованцям школи також подарували боксерську грушу.

—     Незважаючи на досить напружену фінансову ситуацію необхідно формувати своє майбутнє, в тому числі й спортивне майбутнє, аби молодь привчати до спорту та прославляти свою країну спортивними успіхами, — сказав міський голова. 

Вітаючи юних спортсменів з цим значним придбанням, Андрій Дериземля висловив сподівання, що на цьому рингу будуть виховуватися справжні чемпіони. Він побажав, щоб до тих славетних результатів, які вже має школа, добавились олімпійські медалі та медалі чемпіонів світу.

Євген Артюх також побажав юним боксерам гарних результатів. За його словами, цей ринг — дійсно дуже якісний спортивний продукт і має гарантію 10 років, і такого професійного рингу школа чекала вже давно.

Від імені всіх вихованців та тренерського складу школи директор КПНЗ "Дитячо-юнацька спортивна школа «Атлет» міської ради Олександр Овчаренко подякував міському голові та міській владі за значну підтримку розвитку спорту в місті. Він розповів, що школа має шикарну  залу для тренування юних боксерів, прекрасні роздягальні, душові, де завжди є гаряча вода, й дотепер не було тільки гарного рингу. Адже старий ринг існував у школі з 1995 року, аж 22 роки. Втім, ринг – це основне для боксу, і відсьогодні школа має всі умови для тренування юних боксерів.

Звертаючись до вихованців школи, міський голова Владислав Атрошенко сказав:

— Серед вас зараз можуть знаходитися майбутні чемпіони світу. Тож варто пам’ятати, що у професійному боксі, як і в інших видах спорту, необхідно лише багато працювати, а всі можливості для цього у вас сьогодні є. 

На завершення урочистого заходу міський голова нагадав юним спортсменам про славних предків Чернігівської землі і побажав, щоб гени древніх чернігівців як історично нескорених гордих людей передалися їм і допомагали досягати найвищих спортивних результатів, звань та нагород.

Після завершення урочистостого заходу з нагоди відкриття професійного рингу міський голова поспілкувався з представниками засобів масової інформації. Зокрема він сказав:

— Моя позиція стосовно розвитку спорту у місті полягає у тому, щоб знаходити фінансову можливість і час для того, щоб приділяти спорту достойну увагу. Сьогодні ми відкрили гарну спортивну залу і можемо констатувати, що боксерський ринг у Чернігові на самому високому рівні. Цей ринг вироблений в Україні, тож надзвичайно важливо, що ми купуємо своє, яке визнане у всьому світі, як найкращий зразок спортивного обладнання.

Крім того, місто витратило також майже 150 тисяч гривень на 2 спортивні велосипеди «маунтінбайк (mountain bike)». У Чернігові є вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Україна» міської ради, який увійшов до складу збірної України для участі в європейському юнацькому олімпійському фестивалі.

Тож я бажаю всім нашим молодим вихованцям досягати найвищих спортивних результатів, — сказав Владислав Атрошенко.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради
На першому фото: боксерський поєдинок на рингу у Чернігові

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?