Двоє чоловіків підірвалися на снаряді

В Чернігівській області двоє мешканців Козелецького району підірвалися на снаряді під час збирання металобрухту на військовому полігоні. 

poligonПро це повідомили редакцію працівники сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Чоловік разом з товаришем підірвався на боєприпасі на військовому полігоні між селами Лошакова Гута та Косачівка. На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Прибувши на виклик, поліцейські встановили, що вранці 10 січня двоє мешканців Козелецького району на автомобілі «ВАЗ-2103» прибули на полігон 169 Навчального центру ЗСУ, де збирали боєприпаси, які планували здати на  металобрухт.

poligon_podorvalisПриблизно о 12:30 один зі снарядів здетонував на відстані приблизно 20 метрів від автомобіля, коли один з чоловіків ніс боєприпас до автомобіля. В результаті вибуху один чоловік помер на місці, інший отримав осколкове проникаюче поранення грудної клітини, його було доставлено до Козелецької центральної районної лікарні.

Під час огляду місця події поліцейські виявили в автівці потерпілих рештки дев'яти 125мм танкових снарядів. За даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за ст.115 Ч.1 та 263 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?