Чи готовий «Чернігівводоканал» для роботи в складних умовах?

26 лютого керівники підрозділів  КП «Чернігівводоканал»  проходили навчання з підготовки та проведення об’єктового тренування з питань цивільного захисту та роботи підприємства у надзвичайних умовах.Цей захід був організований Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області.

У своєму вступному слові директор КП «Чернігівводоканал» Олександр Шкінь наголосив, що кожний працівник підприємства, від керівного складу до робітника, добре розуміє відповідальність за свою роботу. І яку ціну має вода для людей, це добре видно на сході країни.

Чернігівводоканал
Клацніть на фото, щоб збільшити

Олександр Шкінь зазначив, що всі служби підприємства повністю підготовлені для роботи у можливих надзвичайних умовах.

Автопарк КП «Чернігівводоканал»  зі сучасною спеціалізованою технікою є базовим для груп швидкого реагування при Управлінні ДСНС у Чернігівській області.

Чернігівводоканал2

Також підприємство повністю підготовлено у технічному плані  щодо роботи водопровідних та каналізаційних мереж у можливих надзвичайних ситуаціях та охорони об’єктів КП «Чернігівводоканал».

— Розроблено детальний та дієвий план щодо забезпечення водопостачання населення міста у разі надзвичайних ситуацій, який базується на централізованому водопостачанні, бо ми маємо надійну систему у порівнянні з іншими містами. У крайньому випадку розроблено план підвозу води у всі райони міста, – підкреслив Олександр Шкінь.

Олена БОРИСЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?