Чернігівці висунули претендентом у «президентські» кандидати Оксану Тунік-Фриз

В прямому ефірі президентські праймеріз Українського об’єднання патріотів УКРОП відбулися 16 листопада у Чернігові. 

Троє претендентів на висування в кандидати презентували свої програми, а серед них обирають найкращого.

Присутні члени партії «УКРОП» висунули претендентом у кандидати на пост Президента України Оксану Тунік-Фриз, яка є заступником голови Комісії партійного контролю «УКРОПу». За неї проголосувало 145 членів партії. За Ірину Головатенко — заступника голови Київської міської організації «УКРОПу», яка теж бере участь у партійних перегонах і приїхала до Чернігова, віддали свої голоси 29 однопартійців. 119 голосів отримав народний депутат України лідер партії «УКРОП», засновник відомого курорту «Буковель» Олександр Шевченко, який цього дня прибув до Чернігова.

З`їзд партії, який незабаром відбудеться, обере серед висунутих претендентів єдиного кандидата для участі у президентських виборах, які відбудуться навесні наступного року.

Нагадаємо, що це вже не перша перемога Оксани Тунік-Фриз на подібних зібраннях. Адже її добре знають на фронті, де наші захисники відстоюють незалежність України від зазіхань ненажерливого кремлівського ворога.

Подібний президентський праймеріз у жовтні відбувся у м. Дніпро, де Оксана Тунік-Фриз також отримала на свою підтримку 154 голоси, тоді як інші два кандидати — Олександр Шевченко та Ірина Головатенко — отримали менше голосів.

На зборах партії УКРОП у Чернігові виступила також Олена Белеванцева, мати загиблого сина на Донбасі. Вона нещодавно стала партійкою «УКРОПу».

#likeukraine, друзі!В прямому ефірі президентські праймеріз Українського об’єднання патріотів УКРОП з Чернігова. У партійних перегонах беруть участь три претенденти. Це – народний депутат України Олександр Шевченко (Olexandr Shevchenko) , заступник голови Комісії партійного контролю Оксана Тунік-Фриз та заступник голови Київської міської організації УКРОПу Ірина Головатенко (Ирина Головатенко).=== Увага, серед тих хто лайкне та поширить цей пост, у четвер, 22.11.2018 ми розіграємо приз — безкоштовний «Вікенд на двох у Буковель Bukovel та можливість зустрічі з Олександром Шевченком»

Опубликовано Олександром Шевченко Пятница, 16 ноября 2018 г.

 

Ще цікаві повідомлення

One Thought to “Чернігівці висунули претендентом у «президентські» кандидати Оксану Тунік-Фриз”

  1. север

    ЭТО СМЕШНО — КЛОУНАДА

Не бажаєте прокоментувати?