Букмекери назвали фаворита виборів мера Чернігова

Відповідно до оцінки букмекерської компанії Favbet, чинний міський голова Чернігова Владислав Атрошенко з імовірністю у 99% буде переобраний жителями міста на майбутніх виборах мера обласного центру.

Наприкінці жовтня в Україні, як відомо, відбудуться місцеві вибори, на яких громадяни обиратимуть представників місцевих органів влади та міських голів. Чернігівська міська територіальна виборча комісія зареєструвала на вибори мера міста 7 кандидатів.

За розрахунками аналітиків, Владислав Атрошенко – беззаперечний фаворит в боротьбі за крісло міського голови. На перебіг подій, за яким городяни переоберуть чинного мера на другий термін, пропонують укласти парі за 1.01 (99% ймовірності).

Ставку за 10.0 (10% ймовірності) розрахують як виграшну, якщо новим очільником міста стане Вадим Антошин, який є головою секретаріату Чернігівської обласної організації «Опозиційної платформи – За життя».

Поставити на перемогу Антона Полянова, депутата IX скликання Верховної Ради, який пройшов у парламент за списком «Слуги Народу», але незабаром був виключений з партії, можна за 15.0 (7% ймовірності).

Найменше шансів перемогти на прийдешніх виборах мера Чернігова у Юрія Тарасовця (35.0, 3% ймовірності) та Марії Рейко (35.0, 3%).

Повний список кандидатів:

  1. Антон Поляков («За майбутнє»);
  2. Марія Рейко («Європейська Солідарність»);
  3. Юрій Тарасовець («Слуга Народу»);
  4. Вадим Антошин («Опозиційна платформа – За життя»);
  5. Владислав Атрошенко («Рідний дім»);
  6. Ольга Заїка (ВО «Батьківщина»);
  7. Олександр Соколов («Наш край»).

Якщо жоден з кандидатів не набере понад 50% голів виборців, відбудеться другий тур голосування.

Чинний мер Чернігова Владислав Атрошенко обіймає свою посаду з грудня 2015-го року. Цьогорічні місцеві вибори відбудуться за новими правилами, відповідно до змін у Виборчому кодексі. Місцеві вибори в Україні відбудуться у неділю, 25-го жовтня.

Владислав Стародубцев

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?