1000-ю парою в проекті «Шлюб за добу» стала родина поліцейського

Днями у Чернігові утворилася родина Роєнків. Олег та Віта стали 1000-ю парою в пілотному проекті «Шлюб за добу».

Молодята давно знайомі, але до весілля руки не доходили, бо ситуація в країні постійно вносила свої корективи в життя закоханих. Зрештою вони вирішили взяти участь в проекті «Шлюб за добу».

Наречений – старший лейтенант поліції Олег Роєнко, юрисконсульт у Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області.

Незважаючи на таку, здавалося б, мирну спеціальність, в 2014 році офіцер брав участь в Антитерористичній операції у складі зведеного загону УМВС в Чернігівській області, ніс службу фактично на передовій – у Чорнухиному Луганської області, що поблизу Дебальцевого. Нагороджений Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Познайомилися молодята ще коли були студентами. І хоча їх шляхи мало не розійшлися, справжня любов перемогла усі перешкоди. Віта щаслива, що нарешті стала офіційною дружиною Олега, адже кохає його з першого погляду. Як і він її.

У пари є чимало цікавих історій від початку знайомства, як розказували друзям про «ту симпатичну дівчинку» та «того гарного хлопця». Зрештою в Новорічну ніч Олег освідчився Віті, а доля розпорядилася так, що їх весілля випало на День закоханих. Ба більше, вони стали 1000-ю парою у пілотному проекті «Шлюб за добу».

На весілля Олега і Віти завітав навіть Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Як відомо, він постійно заохочує молодь працювати та народжувати саме у Чернігові. Тому він побажав щойно створеній родині батьківського щастя, а чоловіку – дубового листя на погонах.

Колектив Головного управління Нацполіції в Чернігівській області вітає колегу зі створенням сім’ї. З роси і води вам, молодята!

За інформацією поліції Чернігівської області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?