Жіночий погляд на світ у Чернігові

Чим жіночий погляд на світ відрізняється від чоловічого? Аби спробувати зрозуміти це, відвідайте фотовиставку «Світ очима жінок» у Чернігівській міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського.

Це міжнародний проєкт ізраїльського фотоклубу «Цафон» (м. Хайфа). Цього року це вже десята, ювілейна фотовиставка, яка мандрує країнами світу. І вперше у цій події взяли участь фотохудожниці з Чернігова, а саме, з фотоклубу «Прекрасне поруч»: Інна Буглак, Маргарита Денисенко, Олена Куннова, Світлана Нітченко, Світлана Остапенко та Ольга Шеремет.

Керівник Розподіленої галереї Фотомистецтво (Мінськ) Костянтин Мельник

Бачити незвичне в звичних побутових речах, відчувати гармонію світу та себе в цьому світі.

На виставці в Чернігові представлені різножанрові роботи фотохудожниць з України (зокрема, з Чернігова), Ізраїлю, Чехії. Канади, США, Бельгії.

Це частина колекції, презентованої в Хайфі – понад три десятки робіт. Це пейзажі, портрети, натюрморти, репортажні та постановочні фото.

Світлини, представлені на виставці в бібліотеці, вже експонувалися у Хайфі, Мінську, Маріуполі, Харкові та Вітебську.

Голова ЧОО Національної спілки фотохудожників України

І, нарешті, за ініціативи члена фотоклубу «Прекрасне поруч», голови ЧОО НСФХУ Інни Буглак, їх мають змогу побачити у Чернігові.

Незабаром у Хайфі стартує вже ХІ Міжнародна фотовиставка «Світ очима жінок», у якій беруть участь десять чернігівських фотохудожниць, вісім з яких – представниці фотоклубу «Прекрасне поруч».

Фотовиставка у Чернігівській міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського експонуватиметься до 5 квітня.

Олена Куннова

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?