Жінки-поліцейські з Чернігова охоронятимуть спокій жителів Маріуполя

Чергова ротація підрозділу поліції спеціального призначення «Чернігів», яка вирушила на Донбас для виконання бойових завдань в зоні АТО, цього разу була поповнена чималим відсотком новачків. Серед новобранців — і три представниці прекрасної статі.

Поліція-Чернігів-АТО (2)За словами тимчасово виконуючого обов'язки командира роти молодшого лейтенанта поліції Сергія Гавриленка всі вони пройшли відбір та спеціальну психологічну та фізичну підготовку і готові до виконання будь-яких завдань керівництва Нацполіції та територіального командування у Маріуполі.
Поліція-Чернігів-АТО (4)Керівник підрозділу також підтвердив, що на даний час завдання спецпідрозділу з Придесення не змінилися — охороняти стратегічні об’єкти, які підтримують життєзабезпечення Маріуполя та здійснювати патрулювання, охороняючи безпеку мешканців майже півмільйонного міста.
Поліція-Чернігів-АТО (3)Провести та підтримати бійців перед далекою дорогою до Азовського узбережжя прийшли побратими, друзі та родичі правоохоронців.
Поліція-Чернігів-АТО (5)Проводжаючи бійців на Донбас, тимчасово виконуючий обов'язки начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області лейтенант поліції Ігор Лисенко побажав бійцям перш за все здоров’я та благополучного повернення назад, а також закликав бійців проявляти пильність і уважність, як під час несення служби, так і поза нею.

В якості позитивного імпульсу керівник управління превентивної діяльності виконав приємну місію — вручив грамоту від Антитерористичного центру СБУ старшому сержанту поліції Сергію Лисенку за тісну співпрацю зі Збройними Силами України, професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та рішучість під час виконання бойових завдань.
Поліція-Чернігів-АТО (7)Особливістю цієї ротації стала відправка в зону АТО трьох новобранців спецроти – представниць прекрасної статі. Всі жінки зробили свій вибір свідомо і налаштовані рішуче, нарівні з чоловіками виконувати всі бойові завдання та ділити суворий побут прифронтових буднів.
Поліція-Чернігів-АТО (8)Вже традиційним для ротацій стало завантаження багажного відділення автобуса провізією. Було отримано всі необхідні харчі, щоб поповнити продовольчий запас підрозділу в Маріуполі.
Поліція-Чернігів-АТО (9)Побратими, родичі і друзі побажали бійцям з честю виконати поставлені перед ними задачі та благополучно повернутися додому живими та здоровими.

Поліція-Чернігів-АТО (10)

Поліція-Чернігів-АТО (11)

Поліція-Чернігів-АТО (12)

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?