Збирати гриби та ягоди поруч із військовими об’єктами забороняється

Оперативне командування «Північ» Сухопутних військ Збройних сил України попереджає, що будь-яке несанкціоноване проникнення на територію об'єктів військових частин Міністерства оборони України — тягне за собою відповідальність згідно з законодавством України.

Про це повідомили в прес-службі оперативного командування «Північ».

Особовий склад, який залучається до несення служби у добовому наряді та варті, згідно Військових статутів має право застосовувати зброю під час несення служби.

Звертаємось до громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб поруч з військовими об’єктами або в місцях розташування військ.

Будь-які БПЛА над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами та арсеналами або на підльоті до них будуть збиватися без попереджень усіма наявними вогневими засобами, причетні до таких інцидентів особи – затримуватися та притягатися до відповідальності згідно з законодавством України.

Оперативне командування «Північ» Сухопутних військ Збройних сил України застерігає від провокаційних дій поруч з військовими частинами.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?